Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Klarna
9.2 waardering op Kiyoh

Zwarte waterdichte pet van Pro-X Elements

Artikelnr.: 4080 0008

Zwarte waterdichte pet van Pro-X Elements

De waterdichte pet van Pro X Elements is perfect voor avonturiers, sporters en buitenliefhebbers. Deze pet combineert functionaliteit, comfort en stijl, waardoor hij de ideale metgezel is voor allerlei activiteiten, ongeacht het weer. De pet is waterdicht, ademend en winddicht.

De waterdichte pet van Pro X Elements is gemaakt van hoogwaardige materialen, 2 laags laminaat polyester met PXE-membraan. Deze zorgen voor optimale bescherming tegen regen, sneeuw en andere natte omstandigheden. Het buitenmateriaal is voorzien van een speciale waterafstotende coating, waardoor druppels er eenvoudig vanaf rollen. Zo blijven je hoofd en gezicht droog, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Naast dat de pet bescherming biedt tegen de regen, kan deze ook fungeren als een zonneklep tijdens zonnige dagen. De brede rand houdt de zonnestralen uit je ogen en beschermt je gezicht tegen schadelijke UV-stralen. Op deze manier is de cap het hele jaar door een praktisch accessoire dat je hoofd beschermt tegen de elementen.

De pet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, verstelbaar in de wijdte en heeft een tijdloos ontwerp dat bij elke outfit past. Of je nu gaat wandelen in de bergen, hardlopen in de regen of gewoon een casual look wilt creëren, deze pet voegt een trendy en sportieve touch toe aan je uiterlijk.

Gewicht 60 gr
Waterkolom 10.000 mm
Ademend vermogen 5.000 g / m² / 24h

Maat L: hoofdomtrek ca. 58 cm
Maat XL: hoofdomtrek ca. 61 cm
(d.m.v. klittenband verstelbaar in breedte)

PFC vrij: bij dit artikel is gebruik gemaakt van mileuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid impregnatie.

Maat:
24,95
Levertijd: Kies eerst een maat
Beschikbare kleuren:

  • Gratis verzenden en retourneren binnen Nederland
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
Hulp nodig bij bestellen?
+31(0)492-747155
(ma-vr: 8.30-17:00 uur)

Vergelijkbare producten