Gratis verzenden in Nederland
Gratis retourneren Nederland
Betaal achteraf met Klarna
9.2 waardering op Kiyoh

Zwarte lange regenjas Danedogwalker van Danefae

Artikelnr.: 11956 Black

Zwarte lange regenjas Danedogwalker van Danefae

Dit is de ultieme regenjas voor de hondenuitlater, de voetbalmoeder die op de latten staat in de stromende regen en voor iedereen die iets bijzonders nodig heeft! 
Met een waterdichtheid van 15.000 mm is de jas bestand tegen een hoge waterkolomdruk. Materialen en details zijn geïnspireerd op cross-Atlantische zeilkleding en horen daarom in de premium categorie regenkleding.

Danedogwalker is gemaakt van een materiaal dat een 3-laags constructie heeft, wat ervoor zorgt dat de jas volledig waterdicht, ademend is en heerlijk zit.
1: aan de buitenkant een dicht geweven materiaal met lichte rek en zeer goede slijtvastheid. Het oppervlak is behandeld met een bloemvrije, waterafstotende bionische afwerking.
2: de volgende laag is het hart van de functie van de jas: het membraan. Dit membraan, gelamineerd tussen het buitenmateriaal en het binnenmateriaal, maakt de jas waterdicht en ademend.
3: diep van binnen is er mesh-materiaal op het membraan gelamineerd. Dit materiaal beschermt het waterdichte membraan tegen krassen en slijtage en maakt tegelijkertijd de binnenkant van de jas glad en dus gemakkelijk aan en uit te trekken.

De regenjas heeft getapete naden en is winddicht, waterdicht en ademend.

Deze jas heeft een dunne elastische en zachte lycra rib bij de pols om de wind buiten te houden. Hij heeft een interne runner in de taille, die aan de achterkant verstelbaar is, zodat je de taille van de jas naar behoefte kunt aanpassen. De jas is getailleerd in de snit.
De regenjas is gecoat met Bionic Finish en is daardoor vrij van schadelijke fluorkoolwaterstoffen.

Waterkolom: 15.000 mm
 

Maat:
199,95
Levertijd: Kies eerst een maat
Beschikbare kleuren:

  • Gratis verzenden en retourneren binnen Nederland
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
Hulp nodig bij bestellen?
+31(0)492-747155
(ma-vr: 8.30-17:00 uur)

Vergelijkbare producten